Va rog sa apasati sus butonul "Read this !!!" inainte de a posta pe acest forum.
![]() ![]() |
| Matiu13 |
Jan 27 2010, 07:36 PM
|
|
Newbie ![]() Group: Membri Posts: 1 Joined: 25-January 10 Member No.: 3922 |
Buna ziua!Am descoperit acest forum de putina vreme,insa primul meu Chow a fost cumparat in 1999,Amur Noel Diann Junior,din Sibiu...fiind primul caine,am gresit mult cu alimentatia,l-am ingrasat si de aici au aparut multe probleme...in august 2008 a murit...(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)....dupa ce ma experimentasem oarecum in 9 ani de zile am decis sa cumpar 2 chow,un baietel obligatoriu negru cum era Noel si o fetita ca s afie pereche,ptr ca vazusem ca Noel era cam trist tot timpul neavand cu cine sa se joace...dupa ce am consultat piata si nu gasisem ceea ce doream pe la noi,am fost nevoit sa ma duc in Ungaria,in Feghyvernek,pe langa Debrecen,(la o distanta foarte mare de mine,eu fiind din Slatina,judetul Olt)...unde am gasit o familie care crestea Chow de 18 ani...era un barbat care avea 3 masculi si 3 femele,toti negrii,de unde l-am luat pe Attila Torro si la 4 case distanta,sora barbatului care avea 4 femele si 2 masculi,roscati,negrii,crem,de unde am luat-o pe fetita-Bella...pe mine m-a impresionat cum erau tinuti cainii,aveau fiecare custi speciale facute cam de 4m2 fiecare,zidite,incalzite si aratau superb toti,erau in custi ptr ca era perioada de iarna,i-am luat pe 16 decembrie 2008....din pacate pedigree nu aveau,dar la cum aratau parintii de bine,inclusiv unul dintre masculi care avea 12 ani,nu am ezitat sa-i cumpar...
Vreau sa va zic ca eu nu am mai auzit si nu mi-a venit sa cred,cand am ajuns acasa dupa vreo 9 ore de drum,ei erau odihniti,eu mai putin,si am stat cu ei gandindu-ma sa-i invat cat de cat sa-si faca nevoile undeva anume...am stat cu ei in sufragerie(eu stau la bloc,intr-un app cu 4 camere) si dupa ce-si faceau treaba stergeam cu hartie igienica si dadeam cu parfum,aceea hartie igienica o puneam pe balcon pe jos...pot sa va zic ca dupa doar 2 ore au iesit singurei pe balcon si de atunci pana li s-a terminat ciclul de vaccinuri si am putut sa-i scot afara au facut numai acolo,pe balcon... Acum au ajuns la varsta de 1 an si 3 luni... Sper ca nu v-am plictisit cu toata descrierea....o sa pun si poze pe etape cu amandoi de cand erau mici ,pana in prezent... In prima poza este Amur Noel Diann Junior si cu Blacky-un brac... In a-2-a poza sunt cei mici-Attila si Bella cand i-am luat,la 2 luni... nu a mers sa pun poze in postul de mai sus asa ca-mi cer scuze si mai revin cu cateva poze... ........................ ............. ......... Attached thumbnail(s) |
| mugur |
Jan 29 2010, 01:09 AM
|
|
administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Posts: 656 Joined: 4-May 06 From: Bucuresti Member No.: 1 |
Bine ai venit, sa iti traisaca ursuletii.
Mergi in My Controls (sus) si creaza-ti propria galerie de poze, acolo vei putea sa pui mai multe poze, insa ai grija sa nu le faci prea mari ca nu le vei putea pune. |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th September 2010 - 05:54 AM |