IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Forum rules

Va rog sa apasati sus butonul "Read this !!!" inainte de a posta pe acest forum.

3 Pages V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Dureri de creier
Dragos
post Jun 20 2009, 06:38 PM
Post #21

Newbie
*

Group: Membri
Member No.: 1191

QUOTE(Ioana Pasculet @ Jun 12 2009, 09:01 PM) *

Buna, Mugur! In sfarsit, un post pe forumul asta. Uite, eu sunt nou venita printre chowisti, dar imi ofer sprijinul. Cu banii nu stau stralucit (a nu se intelege ca nu intentionez sa dau niciun ban), insa ma ofer ca jurist sa ma ocup de hartogarie. Zic asta pentru ca citeam undeva ca se discuta de avocat. N-are niciun sens sa apelam la unul, va ajut eu. Unde mai pui ca si Adriana e jurist, si or mai fi si altii printre noi. Asa ca hai sa punem umarul la treaba! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Si uite ca nu am avut dreptate, vezii comentariul meu de la gallery. Mai sintem totusi citiva care mai accesam acest site.

Eu si Anka vrem sa se faca club-ul, am si studiat unele regulamante de functionare. Se poate face. Este nevoie de bani, altfel nu se poate face, dar este nevoie si de dorinta reala de a avea acest club. E foarte bine ca avem avocati printre noi, partea legala este acoperita. Mai ramine sa stringem cele douazeci si ceva de semnaturi din cel putin trei colturi ale tarii pe o hotarire de organizare a clubului, dar si pe un statut acceptat de toti, cu un program de activitate, buget, etc. In ceea ce ma priveste cred ca scopul principal trebuie sa fie popularizarea si imbunatatirea rasei in Romania. Cam toti spun la fel, nu-i asa? Dar in privinta Chow-ului chiar ca trebuie.

Eu sint foarte ocupat, mai am ceva pina la pensie, dar o sa-mi fac timp sa ma implic.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic

Lo-Fi Version Time is now: 11th September 2010 - 05:56 AM