![]() ![]() |
| anka |
Oct 26 2006, 08:08 AM
|
|
Active poster ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membri Posts: 103 Joined: 10-May 06 Member No.: 19 |
Doar o idee ... pentru viitor Ar fi interesant de gasit un medic veterinar care sa vrea sa raspunda in cadrul unui topic dedicat la anumite intrebari ale membrilor forumului. Ar trebui cineva cu experienta si de incredere....... din pacate eu nu stiu pe nimeni. Este o idee excelenta. Dr. Stefan Rugina cred ca este cel mai indicat, dar eu nu-mi permit sa-l abordez din acest punct de vedere poate Chaitanii sau Ioana. |
| Andrei Stavila |
Nov 9 2006, 02:57 PM
|
|
xx ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membri Posts: 366 Joined: 13-May 06 From: xx Member No.: 24 |
Hmmm... nu mi se pare o idee buna.
Nici un medic serios nu isi va da cu parerea fara sa vada catelul. De aceea, asemenea rubrici in reviste de catei mi se par de prost gust. Daca iti tratezi catelul dupa spusele unui medic care nici nu l-a vazut, oricit de bine intentionat ar fi medicul, nu stiu, zau, ce va iesi... Dar ar fi o idee foarte buna ca acest club pe care dorim sa il infiintam sa ia vreo doi-trei medici, sa ii puna sa se doicumenteze despre chow, si apoi sa le faca reclama prin intermediul site-ului, ca sa stim si noi unde sa mergem |
| anka |
Nov 9 2006, 03:06 PM
|
|
Active poster ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membri Posts: 103 Joined: 10-May 06 Member No.: 19 |
Hmmm... nu mi se pare o idee buna. Nici un medic serios nu isi va da cu parerea fara sa vada catelul. De aceea, asemenea rubrici in reviste de catei mi se par de prost gust. Daca iti tratezi catelul dupa spusele unui medic care nici nu l-a vazut, oricit de bine intentionat ar fi medicul, nu stiu, zau, ce va iesi... Nu cred ca este chiar asa. Si la oameni se dau consultatii prin telefon (de ex. eu si familia mea care avem un medic de familie ffff. bun). Daca doctorul este bun si stie ce sa intrebe iar tu esti in stare sa te analizezi si sa raspunzi intrebarilor lui poate sa-ti dea diverse indicatii inclusiv sa te cheme la consultatie. Eu m-am conversat la telefon cu dr. Rugina si mi-a spus faceti asta si asta si daca nu trece veniti la cabinet. Oricum nimeni nu poate sa-ti dea sfaturi punctuale in cazuri grave dar sa ne explice diverse chestii mai frecvente cred ca nu este o problema. |
| corina_cozmescu |
Oct 20 2008, 12:45 AM
|
|
Newbie ![]() Group: Membri Posts: 27 Joined: 25-January 07 Member No.: 260 |
vorbind de experiente proaste as vrea sa mai adaug si eu din pacate una...si spun din pacate pentru ca este vorba de o clinica celebra din bucuresti...de centrovet. Intr-o sambata , in timp ce eram la Pitesti la parintii mei Honey a vomitat putin, niste balute, nimic mai mult. M-am speriat bineinteles stiind ca avusesem probleme cu parvoviroza cu putin timp in urma si cum in pitesti nici un cabinet veterinar nu era deschis am pus ursul in masina si am gonit plangand pana la bucuresti. Aici am dat de o doctorita de la faimoasa clinica, doctorul Rugina nu era, care i-a facut 2 teste parvo si caree. Ambele teste au iesit negative dar pe testul de parvo daca il puneai intr-un anumit unghi, il intorceai putin pana batea lumina intr-un anumee fel in el se vedea, desi aproape deloc, un punctuletz slab...drept urmare mi-au diagnosticat cainele cu paro. Va dati seama ce a fost in sufletul meu atunci, plangeam in continuu, o tineam in brate si m-am asezat jos cu ea pentru ca imi era deja rau. Dar Honey a mea manca se juca, parca nu avea nimic. I-au facut o zi de tratament, tratament pe care trebuia sa i-l administrez 6 zile. La sfarsitul unei singure zile am lasat acolo 970 ron. Nu mi se parea nimic prea mult pentru viata ursului meu. Am luat-o in brate si am dus-o la pitesti. Duminica trebuia sa gasesc un doctor care sa ii faca tratamentul. Am reusit sa ajung la un centru rugandu-ma de acel doctor la telefon sa nu plece de acolo.Ajunsa acolo doctorul a refuzat sa ii faca tratamentul. de ce? honey nu prezenta nici un semn de parvo. Drept urmare in loc de tratament i-a facut 4 teste parvo...ce credeti..toate erau negative. Drept urmare i-am dat o saptamana Hills diet iar Honey nu a mai avut nimic. Nu sunt suparata pentru faptul ca am pierdut niste bani pe care vroiam sa ii investesc oricum in Honey (jucarii, mancare, lese, vitamine, pernuta de dormit etc ) ci pentru ca m-au facut sa traiesc niste clipe de cosmar.. Honey e copilul meu si in momentele acelea o vedeam murind in bratele mele fara sa pot face nimic, simteam ca toata lumea mea se prabuseste si ca daca ea ar fi murit, nu as mai fi putut sa ma ridic. Eu pe langa acest catelus mi-am format tot universul, nu conteaza daca nu am eu..conteaza sa aiba ea mereu ceea ce isi doreste, iar vestea lor m-a devastat. Mi-a luat ceva timp sa imi revin pentru ca 2 saptamani am tremurat continuu, ma gandeam la ce era mai rau, imi era teama. Dar ii multumesc lui dumnezeu ca HoneY e un urs santos, mancacios ( cu un fund prea mare) si ca este langa mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
| OviDeus |
Oct 20 2008, 01:59 AM
|
|
Active poster ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membri Posts: 157 Joined: 7-May 06 From: Sibiu Member No.: 12 |
S-aveti parte de sanatate! Fericirea vine oricum...
Am tremurat si eu odata...si-acum stiu sa pretuiesc sa-mi vad cainii sanatosi...si sa ma salut cu veterinarul pe strada... |
| corina_cozmescu |
Oct 20 2008, 02:15 PM
|
|
Newbie ![]() Group: Membri Posts: 27 Joined: 25-January 07 Member No.: 260 |
multumim! asa sa fie, multa multa sanatate ca-i mai buna decat toate (IMG:style_emoticons/default/glare.gif)
|
| Dragos |
Oct 21 2008, 09:09 PM
|
|
Newbie ![]() Group: Membri Posts: 45 Joined: 6-January 08 Member No.: 1191 |
Cred ca si Anka si-a mai schimbat parerea intre timp, ma refer la cabinetul respectiv si nu neaparat la doctor.
Nici noi nu ne simtim prea grozav cind Tana pare sa nu fie sanatoasa, asa bine ca Honey nu are nimic. |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th September 2010 - 05:58 AM |