Va rog sa apasati sus butonul "Read this !!!" inainte de a posta pe acest forum.
| mugur |
Nov 6 2006, 11:39 AM
|
|
administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Posts: 656 Joined: 4-May 06 From: Bucuresti Member No.: 1 |
Aici va rog sa postati ce fel de comportament va deranjeaza la un crescator/proprietar de chow, astfel incat comitetul de etica sa stabileasca un set de reguli minime pentru viitorul membru, inainte de a fi acceptat. De asemenea, pe baza acestori reguli, un membru poate fi suspendat sau exclus din cadrul clubului.
- cel ce maltrateaza sau trateaza prost cainele - cel ce foloseste animalul pe post de bancomat - samsarii si intermediarii Admin edit: Va rog sa tineti topicul curat, si sa scrieti DOAR ce v-ar deranja la un viitor membru,c a sa putem folosi asta pe post de feedback. Discutiile despre viitori membri ai comitetului de etica, se vor purta in topicul dedicat lor. Deocamdata, acest topic a fost facut ca feedback. Prin el o sa ne dam seama ce fel de oameni nu sunt doriti ca membri in club, deci nu numele lor, ci doar tipul de persoana. |
![]() ![]() |
| adryann_mara chow princess |
Oct 13 2008, 10:12 PM
|
|
Poster ![]() ![]() ![]() Group: Membri Posts: 77 Joined: 11-March 07 From: Bucuresti Member No.: 332 |
Pacat ca Andrei a luat o astfel de decizie , dar.........cat de mult adevar a spus !
|
mugur Nedoriti in club Nov 6 2006, 11:39 AM
biancamario Atunci cand clubul o sa existe , si inainte , ne o... Mar 10 2007, 01:41 AM
Andrei Stavila Imi pare rau pentru off topic, dar nu stiam unde s... Aug 21 2008, 10:38 AM
Nessa Imi pare rau pentru catelusa ta, Andrei. Sunt sigu... Aug 21 2008, 12:15 PM
mugur Am sa fac ce si-a dorit Andrei. Pacat insa... Aug 25 2008, 03:16 PM
adryann_mara chow princess Pacat ca Andrei a luat o astfel de decizie , dar..... Oct 13 2008, 10:12 PM
sTeLy Felicitari Andrei. Desi am mai vazut reply-ul tau ... Oct 19 2009, 02:29 PM![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 9th September 2010 - 08:58 AM |